NordVu.org / Værktøjer
Leder
Vælg under Leder

LEDER

De nordiske småbedriftslederne som har deltatt i NordVu-prosjektet, er lederpersonligheter. Det er noe med hver enkelt som gjør at de er gode ledere.

Alle fremhever de sine medarbeidere, sine kunder, sine systemer og strategier som viktige årsaker til egen suksess. Når du møter dem, snakker med dem, hører på dem og ser dem i aksjon, vil du oppleve en begeistring over hvilke tanker og handlinger som ligger til grunn for deres ledelse av virksomheten. Personlighet, karisma, kommunikasjonsevne og væremåte er fremtredende faktorer.

Å være leder idag krever mye av enkeltindividet. Ledelse handler om å organisere og skape innhold i dagen på en slik måte at livet føles godt å leve. For å lykkes er det en forutsetning at man har det godt med seg selv. Da må man kjenne seg selv. Man må være villig til å utvikle seg. Og man må være bevisst sitt forhold til andre mennesker i jobb og privatliv.

Jeg og meg selv setter fokus på de personlige utfordringene som alle mennesker står overfor. Jeg og virksomheten setter fokus på  personlige utfordringer i lederjobben og virksomheten.